Welkom bij Treewood
Treewood is opgericht door Suzanne, ik stel me graag voor. Ik ben altijd bezig met de beste versie van mezelf te zijn. Ik doe dat door te doen wat ik wil en niet wat anderen willen. Door te leren van wat er niet goed gaat en niet bang te zijn voor het onbekende. In mijn banen zocht ik altijd de uitdaging in het aanleren van andere taken, een training volgen of meewerken aan een project.

Ik heb gekozen voor een horizontale loopbaan in plaats van verticaal. Hogerop komen is nooit mijn doel geweest, wel nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Natuurlijk ben ik wel eens jaloers op mensen die ergens heel goed in zijn en zich daar helemaal op storten, maar zelf ben ik te nieuwsgierig en ontdek ik graag nieuwe dingen.

treewood

In mijn bedrijfsnaam Treewood vind je de woorden boom en bos. Voor mij staat het voor groei, keuzes maken en energie. Ik wil anderen motiveren om je identiteit te ontdekken, wat zijn je talenten en waar ligt je uitdaging. De uitkomst is meer zelfvertrouwen, weten wat je echt leuk vindt en een actieplan met concrete doelen. Mijn streven is de beste versie van jezelf zijn.

Wat maakt mij betrouwbaar en de juiste partner voor jou of je organisatie?

Ik vertel het je graag persoonlijk, ik ben te bereiken op telefoonnummer
06 22 505 505 of mail me via suzanne@treewood.nl 

Ik werk flexibel op locatie en vanaf 1 april vanuit mijn kantoor in het bijzondere Abel Cahen gebouw in de binnenstad van Amersfoort.

 

De beste versie van jou! Persoonlijk & Professioneel!

 

 

 

Wat is dan mijn kracht? 
Ik weet van alles een beetje en sta open voor ervaringen van anderen. Ik leg makkelijk contact en ben altijd benieuwd naar hoe andere mensen iets aanpakken of beleven. Dat is ook de reden waarom ik mensen in hun loopbaan wil stimuleren. Door de studie Human Resource te volgen leer ik hoe ik bij mensen en organisaties het beste naar boven kan halen. Ook ontwikkelde ik gesprekstechnieken, deze ondersteunen me coachees beter te begrijpen, een vertrouwensband met ze op te bouwen en ze te stimuleren om tot actie te komen. Ik laat mij coachees inzien dat het niet nodig is ergens heel goed in hoeft te zijn of iets je hele leven moet doen, het is belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en openstaat om nieuwe dingen te leren. 

Natuurlijk is het spannend om een andere stap te nemen in je loopbaan en uit je comfortzone te stappen. Het voelt best eng, maar als je niet beweegt verandert er niets. Ik heb zelf ook regelmatig wakkergelegen nadat ik ontslag had genomen en dat heb ik regelmatig gedaan. Doe ik er wel goed aan? Misschien is die nieuwe baan helemaal niet leuk! Ik hoop dat mijn nieuwe collega’s gezellig zijn…

Dat je twijfels hebt is logisch, je weet niet wat er komen gaat.
Maar belangrijker is dat je het wél hebt gedaan. 

Ik dacht altijd en nog steeds; hoe het ook uitpakt, ik leer er altijd van!

  

 

 

suzanne