Loopbaanbegeleiding
Je bent uniek. Je hebt je eigen verhaal, drijfveren en talenten. Er zijn dingen waar je van nature goed in bent, maar kun je die ook benoemen? Weet je waar je kracht ligt en wat je valkuilen zijn? En wat je kunt doen om als mens te blijven groeien en plezier in je werk te hebben? 

Suzanne kan je helpen jouw persoonlijke en professionele doelen inzichtelijk te maken. Duidelijk te krijgen wat je vaardigheden zijn, welke competenties je hebt en wat je nu eigenlijk echt leuk vindt. Waardoor jij de volgende stap kunt zetten.

 

Hoe?
Suzanne begeleidt jou met een persoonlijk loopbaantraject. Binnen het loopbaantraject hebben we meerdere coaching gesprekken aan de hand van jouw behoefte. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse testen, scans en specifieke opdrachten. Tijdens de gesprekken bespreken we de resultaten en na elk gesprek krijg je (huiswerk)opdrachten mee.  

Treewood werkt samen met LDC, onze partner voor professionele loopbaan en ontwikkeltools. Je maakt scans en testen aan de hand van jouw persoonlijke en professionele behoefte. De uitkomst: een rapportage op maat en een persoonlijk actieplan! Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan.   

De beste versie van jou, dat wil ik bereiken. Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, is er een klik dan kunnen we aan de slag!  

 

Loopbaanbegeleiding
mijn kracht

Waarom!
Je wilt op zoek naar een andere baan en een goede keuze maken, zodat je doet wat je leuk vindt. Na ontslag of een break wil je weten waar je staat en waar je heen wilt. Of misschien zit je momenteel aardig op je plek, maar wil je doorgroeien en erachter komen wat je ontwikkelmogelijkheden zijn.     

Het kan ook zijn dat je werk te veel van je vraagt en je meer balans wilt tussen je werk en privé. Of juist andersom, dat je in je baan te weinig uitdaging en ontwikkelkansen krijgt. Je wilt energie en meer zelfvertrouwen. Hoe dan ook, Treewood kan je op het juiste pad brengen, zodat je de regie kan pakken over je loopbaan. Of je nu midden in je werkbare leven zit, herintreder bent, of aan het begin staat van je loopbaan.   

Suzanne doet dit op een persoonlijke manier, op basis van gelijkwaardigheid. Samen gaan we op zoek naar je talenten en interesses. We ontdekken samen wat je ambities zijn en je competenties en vooral ook waar je naartoe wilt. Naar een blije balans tussen je werk en je persoonlijke leven. Naar een nieuw zelfvertrouwen. En uiteindelijk naar de beste versie van jezelf.

Lees hier meer over de tarieven, vergoedingen en belastingvoordeel.

Tarieven en vergoedingen