Jobcrafting 
Sluit je baan niet meer zo goed aan bij je persoonlijke behoeften en zou je je vaardigheden beter willen inzetten? Misschien zou je andere taken willen, die beter bij je kernkwaliteiten passen. Of een andere functie binnen het bedrijf en kijken wat daarvoor nodig is. Of meer flexibiliteit? Minder of juist meer werken? 

Jobcrafting houdt in dat je zelf je baan vormgeeft. Dat je je eigen baan weer aantrekkelijk maakt en je taken zoveel mogelijk laat aansluiten bij jouw sterke kanten. Door je baan passend te maken, functioneer je beter en geeft het je meer voldoening. En daar kan Suzanne je heel goed mee helpen.

Hoe?
Ik begeleid jou met een persoonlijk jobcraftingtraject. Binnen het traject hebben we drie coaching gesprekken aan de hand van jouw behoefte. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse testen, scans en specifieke opdrachten. Tijdens de gesprekken bespreken we de resultaten en na elk gesprek krijg je (huiswerk)opdrachten mee. 

Treewood werkt samen met LDC, onze partner voor professionele loopbaan en ontwikkeltools. Je maakt scans en testen aan de hand van jouw persoonlijke en professionele behoefte. De uitkomst: een rapportage op maat en een persoonlijk actieplan! Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan. 

De beste versie van jou, dat wil ik bereiken. Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, is er een klik dan kunnen we aan de slag! 

Ja, ik wil

 

Jobcrafting voor bedrijven
Bedrijven ondersteun ik met employability, een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid. Als organisatie wil je de interne mobiliteit vergroten en gezonde en gemotiveerde medewerkers binden.  

Je kunt dat realiseren met Jobcrafting; dit geeft medewerkers de juiste tools om taken te laten aansluiten bij hun sterke kanten en te werken aan hun professionele ontwikkeling.  

Treewood biedt maatwerktrajecten die aansluiten bij de behoefte van jullie organisatie. Daarmee is Treewood een ondersteunende factor in het bereiken van doelgerichtheid, bevlogenheid en inzetbaarheid van de medewerkers.

Lees hier meer over de financiële opties.

Tarieven en vergoedingen

Werk met plezier